Sunday, June 5, 2011

Certificate de server

  • Descriere

DigiSign furnizeaza clientilor sai certificate SSL Global Server ID. Certificatele Global Server permit criptarea SSL de 128-biti - cea mai puternica din lume - pentru aproximativ toate versiunile de browser-e . Certificatele Global Server devin standard pentru comertul on-line, banci, burse, organizatii de sanatate, asigurari si orice afacere pentru care securitatea on-line este o preocupare continua. Certificatul de Site Securizat sau Global se primeste de la ISP-ul sau Web Hosting-ul dumneavoastra, impreuna cu Sigiliul de Securizare afisat pe web-site, conectat direct la certificatul dumneavoastra. Cand vizitatorii site-ului dau click pe Sigiliu, sunt directionati pe loc catre un tablou cu informatii, asigurandu-i ca tranzactiile pe site-ul dvs. sunt criptate, si le dau posibilitatea sa verifice identitatea site-ului in timp real.

Fiecare Certificat de Server include o garantie de 250.000 $ NetSure, protejat impotriva pierderilor economice, fraude, instrainare, coruptie sau pierderea dreptului de utilizare a certificatului.
  • Avantaje

Experienta  - VeriSign a securizat peste 250.000 site-uri Web, inclusiv pe cele din topul celor 40 de site-uri e-commerce si, virtual, pe toate cele 500 de afaceri Fortune 500 care se prezinta pe Web. Mai mult de 4.000 de parteneri ISP elibereaza Server IDs VeriSign pentru clientii site-ului lor Web.

 Marca VeriSign - reprezentata de catre Secure Site Seal, recunoscut in intreaga lume, ofera clientilor eCommerce increderea in site-ul dumneavoastra si in cumparaturi realizate in siguranta. Site-urile Web securizate de VeriSign Server IDs sunt identificate ca site-uri eCommerce de incredere din cadrul directorului dot com al Network Solutions al afacerilor on-line.

Standarde - VeriSign este singura Autoritate de Certificare care suporta un audit anual din partea KPMG, pentru a certifica practicile de incredere (SAS 70 Audit Tip II).

Asigurare - Fiecare Server ID include o garantie NetSure de pana la $100.000 de protectie impotriva pierderii ce poate fi cauzata de furt, deposedare, coruptie sau de folosirea gresita a unui ID.

Interoperabilitate - VeriSign Trust Network (VTN) furnizeaza o infrastructura de certificate digitale interoperabile la nivel global printr-o retea de incredere de Autoritati de Certificare din toata lumea, inclusiv AT&T, British Telecommunications, si alti afiliati din intreaga lume.
  • Actele necesare obtinerii unui certificat de server

Cerere de achizitie in original;
- Copie a Certificatului de Inregistrare a societatii la Registrul Comertului - stampilata, semnata si cu specificatia "conform cu originalul";
- Copie a ultimei facturi Romtelecom (inclusiv anexa) - stampilata, semnata si cu specificatia "conform cu originalul".
  • Inregistrarea si instalarea certificatului de server 

Cititi manualul de obtinere si instalare a certificatului de server pentru IIS

Pasii necesari inregistrarii si instalarii certificatului digital de server sunt:

-     Pentru a va inregistra cererea de obtinere a unui certificat digital de server , va rugam sa accesati pagina deCONTACT si sa introduceti datele dumneavoastra, precum si cererea in formularul de inregistrare;
-     Se vor verifica informatiile trimise si veti primi un mesaj de la administrator prin care vi se vor furniza toate informatiile necesare;
-     Pentru ridicarea si instalarea certificatului urmati indicatiile din mesajul transmis de catre administrator.
  • Observatii:


* In cazul in care factura de telefon nu este disponibila, va rugam sa solicitati o scrisoare de acreditare notariala ("notary letter")

** In cazul in care domeniul pentru care se solicita certificatul de server nu apartine companiei care este trecuta in cererea de achizitie, va rugam sa solicitati formularele speciale ("NIC letter") necesare acestei situatii.

comments

0 Responses to "Certificate de server"

Post a Comment